Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets hölje

Mörkret det sobra sprider sig med sitt
Stora och mystiska, som omger oss
på natten.

En spira av dagens ljus, dagens gryning
mynnar natten till dag på jorden.
Aldrig någonsin har jag skådat en sådan
magnifik himmel.

Aldrig någonsin har jag skådat stjärnor
så klara och skimrande.

Vilken vacker syn.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-17 19:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
god poesi; om mörker som sprider ljus
2015-04-30

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-12-19

    ej medlem längre
Va fint!
2012-12-18

  Monika A Mirsch VIP
'En vacker syn i mörkrets hölje' - en skön betraktelse - uttrycksfulla ord!
2012-12-18

  Monika A Mirsch VIP
'En vacker syn i mörkrets hölje' - en skön betraktelse - uttrycksfulla ord!
2012-12-18

    ej medlem längre
magi
2012-12-17

  Niclas Petersson VIP
Vill man få en skymt av det vackra i evigheten så är natthimlen ett bra sätt.
Snyggt.
Gillar.
2012-12-17

  Larz Gustafsson VIP
"När jag ser din himmel, dina fingrars verk
Månen och stjärnorna som du berett..."

Få fenomen är så överväldigande som stjärnhimlen. Havet är ett av dem.
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.