Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(minne)


Räv



Sover räv
mostern tittar in och drar
en katt ur min famn




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mer humor i haiku!
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP