Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger mig i lusten

 

Vågornas skum

slår mig ren

målar mina känslor

i aftonsolens sken

 

Så klar är horisonten

så ljum är kvällens vind

så storartat är livet

som smeker kärlekskind

 

Visst är vi två för alltid

ett tecken på allt gott

som fötts ur evig trohet

skall aldrig bli försmått

 

Jag lägger mig i lusten

som längtat fram till här

på att få stilla hungern

och få ha någon kär.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert stillar du din hunger...
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP