Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdrottning






som vintern, frostig och kall

var hennes väsen

i hennes famn frös alla till is


i hennes kropp bodde natten

i hennes hjärta tomheten

en öde öken var hennes hem


som att vara levande död

fångad i en förstelnad kropp

där känslorna frusit till is


hur väcka känslor till liv

hur väcka kärleken åter

låta värmen smälta isen


det är kärlekens gåta

när isdrottning gråta

har kärlekens varma väsen rört vid hennes kind

isdrottningen kapitulerar

kärleken segrar








Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 21:28



Bookmark and Share


  PPQ
denna är så träffsäker
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP