Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen!

Drömmer jag ,

att jag är din  säng som som du sover i!

Att jag är en god maträtt som du äter upp.

Att jag är en ölhall där folk dricker öl.

Att jag är en säng där en söt flicka sover i.

En miljöbil som ni kör.

Att jag är ett flygplan som en pop stjärna sitter i.

 

 

 

 

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin