Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solros

lysa kapp
vid rödvarm vägg

plötsligt plockad
lagd på stack

gula kronblad dansa
intill
rodnande höstlöv




Fri vers av AektaBlond
Läst 766 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-02-17 11:26



Bookmark and Share


  Snabel
påminner om hösten
jag älskar hösten
2009-08-22

  Regular
Fin! En aningen vemodig också tycker jag
2008-06-10

  Kristina Wallbing
Underbar höstsymfoni!!!
2008-03-29

  Bjarne Nordbö
Som sagt, bilder stora och färgfulla växer fram ur spasam text, full av kraft. Urtjusigt.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond