Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tidens alla slag

 

Där vaknar en känsla

långt från en hållen hand

skymtar en tydning om ljus

vid oändlighetens strand

 

Bortom tidens alla slag

föder längtan min fantasi

rosen öppnar sina blad

för min själ att färdas i.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-19 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är fin Peter...
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP