Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlockens soluppgång

allting ordnar sig
ber du mig viska min sköna
jag tänker inte fabulera mer
nu får vi be och böna
då nya stadgar uppdagas för dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-20 05:33



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ögonlockens soluppgång underbar titel.
Kan se så mycket i dessa ord, din tex sätter
pricken över i ett. Tycker mycket om hur du skriver.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling