Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Stämmer bra in på mina teologiska ståndpunkter...:)" Håkan Wiklund 2014-02-08


EN FROM ÖNSKAN

Må den yttersta domen
vara lärdomen!




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-20 10:03



Bookmark and Share


  walborg
Klokt sagt
2012-12-26

    Max Poisé
Precis så!!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström