Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så lätt


lära sig nya vanor

 

sockerkaka

banankaka

dammsugare

lakrits...

kaffe, kaffe oj kaffe

 

hurskajagdekuvita....

hurblirdetihjärnan

närsockrettaröver

 

 

glykospsykosdimma




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-20 15:55



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ei hyvä....
2012-12-20

  SatansSon VIP
Hade 18 i socker i går förmiddags, Åt bland annat julostkaka.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP