Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kardemumma

 

min dotter är ett barn

sjutton år

hon går på styltor

sjutton par

i garderoben

 

hon vill vara längre

för att nå

fram

 

jag kan snart bli mormor

så jag började i skolan

jag är en gymnasist

jag går i kursterapi

 

när jag får pension

ska jag börja på dagis...

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-20 16:13



Bookmark and Share


    mormor
Pirjo sinä olet oppinut elämään tulemalla vain nuoremmaksi Ihanaa
2012-12-30

  Anoo Niskanen VIP
Tycker om dina texter, för de får mig att le.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP