Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens underbara utstrålning


Kärlek med all dess Värme

Man ger och får av alla sina nära och kära,
dem skänker dig en sån underbar glädje med all dess innehåll.

Mitt hjärta svämmar över av flytande kristaller som
får mig att ropa: Jag lever!!

Det är en sån otrolig känsla som inte går att beskriva i ord,
man måste uppleva all denna härliga gåva som dina nära och kära
skänker dig!!

Jag vill skrika högt till hela världen: Det är så härligt att leva, kunna glädjas
åt att ett barn lär sig tulta fram så sakteliga, se dess leende när du tar
han/ hon i famnen och ger utav dig själv.

Känslorna flödar ut från alla porer i din kropp, som legat instängda
länge utav en underlig orsak som kallas mörker.
Nu vill du ta alla i din famn, smeka dem med din varma hand och säga:
Kom till mig du underbara människa!!

Kan detta fenomen som kallas Kärlek göra detta ?
Det är en sådan underbar gåva som just han/ hon skänker dig så
att du blundar och känner ditt hjärta slå som en hammare!!

Kom, ge mig glädje så får du mitt hjärta!!
Njut så länge du kan och ta till dig all denna härliga känsla!!

Lev och njut!!! Känn med hela din kropp och själ att du brinner av begär och längtan!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-21 00:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert och nära
2012-12-21

  Lindha W Gustavsson
Vilken sprudlande varm kärleksdikt, den gjorde mig glad! Bravo!
2012-12-21

  Ljusletaren
Kärlek är det finaste som vi äger.
Kärlek kan vi ge och få av ocxh kostar ingenting.
Älskar dina kärleksfulla ord ... tack!
/kram
2012-12-21

    ej medlem längre
Liv i Levande Livet! Fint...!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP