Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dag blir nog bra? *prioriterar om* - ..och tar en skinkmacka!


håll ta; Graal

 

graal

 

 

alla hjärtan inuti

urnan

 

två vackra handtag

 

 

ett att hålla

heter 'Ord'

 

ett att ta

heter 'Ansvar'

 

 

håll

ta

 

 

 

släpp

 

 

rinner allt ut

rinner allt ut

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-12-21 00:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre Graaf än Graal.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri