Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt

Jag har försökt att dölja
Stryka över
Något jag smärtsamt har burit
Något jag så har skämts över
Jag har försökt att acceptera
Jag har försökt att vrida
Jag har försökt att vända 
Blunda och glömma 
Förtränga och slå ihjäl 
Misshandla och döda
Tortera bort smärtan 
För det är så jag har sett det
Det är så jag har upplevt det
Det var i den vinkeln jag var placerad
För rädslan var för stor 
Misslyckandet i mitt inre 
Alltid för nära
Jag har försökt att blunda 
Och en del av mig
Fortsätter fortfarande...




Fri vers av MissCaylin
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin