Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte ens dagen, inte ens målet uppfyllt, inte ens ångest, inte ens en familjemedlem fattas - och bonushund. Lycka! Tack barn!


En totalt stressfri jul

 

 

 

~ ♥ ~

 

tre affärer två timmar
maten inräknad

 

nu gör vi jul

 

 

Tillsammans

 

~ ♥ ~

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-12-21 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Totalt julfritt här.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri