Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få känna den blomma

 

Om känslan

du planterat

i mig,

likt en perenn

i min rabatt,

skulle vissna

och spridas

över jorden

som askan

efter livet,

kommer jag söka

mina år igenom

för att åter

få känna den blomma.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 19:48



Bookmark and Share


    dreamoflife
Inte illa!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP