Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni är hemska allihopa


Dessa fåfänga konstnärer

kittla dom
du känner av en vibration
hälsa på dom
du kapitulerar för deras attityd
hälsa dom
saknar deras tidigare syn på liv
radera dom
du låter dom veta att dom är dödliga
och så fulla av lögner
likt medicin




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-21 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men inte du då???
2012-12-22

  SatansSon VIP
bvacker dikty.Dhar duj sett min konst? Finns under skrivarvännerr om du trycker på mitt namn.
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling