Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag betalar

 

 

jag betalar hennes skuld

jag vet inte vem hon är
men hon äger min själ

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-22 02:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skrivet
2012-12-27

  Ingela Svenson VIP
Åh herregud ja; Så är det förstås! Det är alltid någon annan som äger våra själar!
2012-12-25

    ej medlem längre
Fin skrift!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP