Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love hurts


Det är försent för ja är redan beroende

Kärlek är bara bajs

Ja ungefär
Måste det verkligen vara så här?
Känslorna ställer endast till med besvär
Det är en hel del, antalet är numerär

Jag tror inte man talar om allt som en berör
Man försöker hålla god min, berika med ett gott humör

Men det är faktiskt extra svårt denna årstid
När vissa tårar äntligen slutar, tar nya dessvärre vid

Många inklusive mig själv
Bildar en ocean av en älv

Blir bara sådär jätte arg och sur
Bildar ett ösregn av en skur

Vet inte varför och jag kan inte förstå
Varför det ens ska behöva bli så?

Blir arg för minsta lilla
Det du gör och inte gör kan få mig att må illa

Men det är bara när jag inte är med dig
Det är som du är en drog för mig

En drog som håller mig sällskap så jag slipper känna mig övergiven
Det är inte rätt jag vet, jag följer inte den regel som finns skriven

Men det är försent för jag är redan beroende
Behöver dig för att stärka mitt självförtroende




Fri vers av FrökenDansös
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-02-17 16:49



Bookmark and Share


  Daemon
Farligt med förhållanden!
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös