Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara något :)


Ingen bestämmer mönstret

Att blotta sin känslor för någon är modigt gjort

Att åka på semster tillsammans och skicka gemensamma julkort



Att träffa den andras familj

Att inhandla en soffa från Ikea i färgen vanilj




Att byta ringar till musik

Att göra saker för varann skapar romantik



Att lova den andra evig trohet

Att leva lyckligt med någon som är den bästa man vet



Det är väl allas dröm


Ingen betämmer mönstret, Alla får sy sin egen söm

Jag hoppas på livet
Alla vill vara lyckliga, det är väl givet




Fri vers av FrökenDansös
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-03-12 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös