Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska tas med en nypa salt ;)


Flickvänsmaterial

Flickvänsmaterial
Killar berätta hur är ert ideal

Vi vill ha en blondin med stora bröst
Någon smal och slank som vi kan knu**a med i höst

Hon får gärna vara lite blåst
En brud som tillåter mig att vara fri så jag slipper känna mig låst

En liten oskuld men som ändå är världsbra på sex
Hon skall vara en liten honeypie, mitt egna lilla kex

Stora blåa ögon det måste hon ha
Annars kan de lika gott och gärna va

Hon måste gilla fotboll och hockey, ja helt enkelt all sport
Alla brudar som inte gör det, går rätt och slätt bort

Ni killar borde skärpa er och sluta vara sådana bockar
Ingen tjej tycker i slutändan att players rockar

Många killar ville ha en liten ”barbie” som dom kan leka med ett tag
Men det är tydligen en brunett som gäller när någon skall bli mamma åt era barn en dag




Fri vers av FrökenDansös
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-17 22:40



Bookmark and Share


    Moa_
Där satte du huvudet på spiken :)

Riktigt bra skrvit!
2007-09-26

    Amoreboy
haha!!!det var roligt väl skrivet....såna är killar=))hur ska vi skärpa oss!!
2007-09-11

    Steppen
Haha, det här var en skön text, lätt generaliserande, men annars blir det ju inge kul :-)
hls David
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös