Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm kan de vara såhär?


MENINGEN MED LIVET

Du har ett liv
Men det finns ett öde
Många vägar att gå
Men alla leder dig till samma mål

Finns det då en mening med allt som händer?
Det kan ingen veta
Men du delar ditt ansvar om livet, med ödet

Man vet inte vilket mål det är man skall nå förrän man står vid linjen och förstår att du är där du är menad att vara

Vad ska man tro om ödet och om livet
Man får tro vad man vill så länge man vågar tro på hoppet och leva livet





Fri vers av FrökenDansös
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-03-12 10:53



Bookmark and Share


  Musicman
och om mitt öde är att dö en mycket plågsam död, snart?

(vackert skrivet)
2011-11-17

  mjuk
Oj så många visdomsord :) Mycket klokt skrivet.Jag gillar den.
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös