Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej den verkar inte vara de...


Kärlek är inte för alla

Tomheten är allt som jag har kvar
Jag är inte längre den person som alla trodde att jag var

Inom mig är det tomt, så ihåligt att det ekar
Alla är tysta, men det är mot mig som alla pekar

Där är hon utan hjärta
Hon som inte längre kan känna varken kärlek eller dess smärta

Flickan som gett allt hon har
Det finns inget att ge kvar

Känslolös men ej känslokall, flickan säger att hon har mer att ge
Det försöker hon visa, det vill hon att alla ska se

Hon är allt annat än naiv,hon tror sig veta hur världen fungerar
Att vi äger inte fjärrkontrollen, utan det är någon helt annan som regerar

Någon som vi inte känner till
Vi har ingen makt, denna någon kan styra våra liv hur den vill




Fri vers av FrökenDansös
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-02-17 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös