Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek is hard


DRÄNKER MINA SORGER I NYFUNNEN KÄRLEK

Ensam, kändes ett tag som jag inte hade nån
Jag tänkte att jag kanske bara är sån

En sån som jämt träffar fel
I sökandet efter den som skall göra mig hel

Det känns som alla mig hånar
För att jag hela tiden efter nytt trånar

Men det är inte som ni tror
Ni vet inte hur de är att vandra i mina trasiga skor

Om jag ska vara allvarlig så finns det ingen som förstår
Om jag bara kunde varje dag spola tillbaka till igår

Då kunde jag göra allt annorlunda
Slippa gömma mig i mitt inre genom att blunda

För alla verkar kärlek bara vara ett fucking spel
Slår tärningen, en sexa ger kel

Men jag vill ha mer än så
Men det verkar helt enkelt inte gå

För att slippa tänka på alla svek
Så jag dränker mina sorger i nyfunnen kärlek


Det enda jag önskar när en stjärna faller, är att jag ska bli så där sprudlande och positiv
Som jag jämt var förut, innan kärlek trängde sig på och förstörde mitt liv




Fri vers av FrökenDansös
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-03-04 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenDansös
FrökenDansös