Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustens bödel



prestationens ångestgrepp
runt tillvarons varje fragment
framställning, läsfart, sömn
sönderfallande vaksamhet

dödligt allvar i varje stund
vittrar skapandets ljus
oupphörlig skärpa och fokus
kväver livets minsta lust

så börja leva någon gång
du trägna perfektionist
låt glädje möta pretention
i lustfylld klang av distans






Fri vers av Pica pica
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-02-17 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica