Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig

Löften jag läst på dina läppar,
talar om ren och skär sanning.

Jag lever med dom orden.

Du får aldrig gå, du är mitt livs kärlek.
Jag älskar dig så mycket.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-23 23:15



Bookmark and Share


  bittemi VIP
En vacker kärleksdikt!
2012-12-29

  anits VIP
Mycket vackert
2012-12-27

    ej medlem längre
en röst från hjärta
2012-12-24

    ej medlem längre
Så fint! En God Helg!/Birre
2012-12-24

  Federico Romano
Vackert men sorligt om tanken kommer upp
2012-12-23

    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.