Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de flesta har det mesta, en del har mindre - här en liten önskan för idag, som jag hoppas består också längre fram


Reserverar mina önskningar om en god helg till dem som är hemlösa



Har blivit mitt statement i år
att jag vill låta tankarna gå

till de barn som lever i familjer
som blivit av med sin bostad

kanske inte får äta sig mätta


samt alla andra
som inte har någonstans att bo

att de ändå ska få ett mål mat
en säng att sova i

någonstans att bo

under denna helg
som vi önskar vara god

för var och en


*

var glad över din varma säng
att få äta dig mätt

dela en stund med någon
som betyder något i ditt liv

eller någon annan



om du är ensam
kanske har det svårt

får du här en hälsning från mig
en kram som genom tid och rum

inte bara denna helg
utan alla dagar

innehåller värme
medkänsla

tanke om alla människors
välmående










Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-24 09:40



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Denna fina och enkla tanke gillar jag!
Har dessutom någon en stor välfylld börs så dela då gärna med dig till alla dessa. God fortsättning till min fina skrivande vän/ kram

2012-12-26

  Lars Hedlin
TAck för fin text!
2012-12-25

    ej medlem längre
Värmen och empatin strömmar ur dina ord....så fint och så rätt!

2012-12-24

    ej medlem längre
fint..*
2012-12-24

    ej medlem längre
Många inser inte hur bra de har det!
2012-12-24

  SatansSon VIP
Vackert tänkt. jag kramar dig tillbaka!
2012-12-24

    ej medlem längre
En fin text med ett fint budskap.
2012-12-24

  Järnkatten
Fint Lena, ha en riktigt god jul..
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP