Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är myntet singlat

nu är myntet singlat
vägen till oändlig lycka
och evig sorg är lika lång
nu har handskarna kastats
oddsen trillar upp och ner
medan vadhållningen florerar
och dom fula fiskarna
ler brett med sina ovårdade flin
nu är lotten köpt
och bakom dess stelnade pulver
vilar besvikelsen eller frälsningen
för dig som tror på sånt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-25 10:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skaldat!
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling