Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklamera livet

Som ett fredsavtal efter krig
drar sig våren över mig med lättnad
men vad finns egentligen kvar?
Så många har dött
och det är fortfarande mörkt på botten, min vän
Jag har svårt att se helheten härifrån
Hjälp mig att finna en mening med att leva
Du är vacker, bakfyllan gör dig suddig
men har du någonsin känt dig äcklig, så ful - inifrån och ut?
Snälla håll mig vid liv tills natten är slut

Vad är mitt liv, vem har jag blivit?
Vem har jag varit, och varför minns jag ingenting?
Jag har blivit trött och omotiverad
Men missförstå mig inte nu
Jag är tacksam för livet som gåva, likt en fin tröja i present
men det är fel storlek och jag vill reklamera den.
Den passar inte mig

Den passar inte mig
Den är inte för mig





Fri vers av Undergång
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-26 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undergång
Undergång