Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rännstensmazurka

ett och tu
framfusig du
framfusig jag?
vinets behag

kvar finns bara jag
du är förvunnen
jag tuggar ett slag
gruset i munnen

jag står, ett och tu
till minnet av: du!
och ramlar igen
förvunnen min vän




Bunden vers (Annat versmått) av Onders
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-27 02:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Råkat ut för det en hel del gånger x)
2012-12-27

  Sebastian Noll
försvunnen är du, försvunnen är jag, försvunnen är du...
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders