Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnad för stunden

dom flottiga fingertopparna lämnar kristallglaset
ett klingande ljud växer sig starkt i stunden
rödvinet ser tungt och dunkelt ut i afton
en slags förhandsvisning angående morgondagen
med tanke på intaget ikväll
detta är en sak som återstår att se
blir morgondagen allt för besvärlig
så återstår oss önska att livets slut gör entré




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 179 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-27 18:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Dina ord berör på ett bra sätt. Gillar det jag läser om glädjen och den eventuella glädjens baksida/ kram
2012-12-28

  M M Mannheim VIP
Ett vemod som jag känner igen när jag var i din ålder...En härlig tid! Då man läste Françoise Sagans bok Bonjour tristesse Och blev påverkad av hennes tritesse. Kanske formade hon myccket av min generations tristress och vemod.
2012-12-27

  Lynx63 VIP
Vemodig styrka i dom raderna.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling