Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan saknaden satt sitt bo

 

Låt löven dansa mitt farväl

innan vintern lägger sig till ro

låt skogens susa min längtan till dig

innan isen fryser vår kärleksbro

 

Jag kommer dig till mötes

innan mörkret döljer min väg

jag älskar dig en sista gång

innan saknaden satt sitt bo.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-27 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en vacker och lite smärtsam text - bravo..
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt vacker...
2012-12-27

    ej medlem längre
Ord som känns i själen att läsa.
2012-12-27

    Niclasdotter
Fantastiskt vacker.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP