Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(God är tiden jag är i...)


Väntar


Väntar
upptäcker allt det där
som inte väntar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-28 14:29



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Gillar STORT!
2012-12-30

  flygia
skicklig fångat
2012-12-28

    ej medlem längre
Insiktsfullt ...
2012-12-28

  Anya VIP
Sanna ord, känner igen allt det där som inte väntar...du inspirerar mig att skriva!
2012-12-28

    ej medlem längre
zenki
stilla rörelse
tack!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP