Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnljus

stjärnljus

i dus

i sus

färdas över himlavalv

kval

val i livet

om kliv

rakt ut

på lut

på bergets kant

på väg

över mörk decembernattens himmel

tankar djupt där inom

andas varsamhet

försiktighet

tassar lätt på tå

stjärnljus når dig

finns där

nära

overkligt nära i vinternatten




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-12-29 16:05



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket vackert
2013-01-02

    ej medlem längre
himlafint! * tycker om denna...
2012-12-29

  Lars Hedlin
Så vackert .......
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77