Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
speglandi í augum fegurð.


snjórós.

Þú vaknar með ilmandi
snjórós.

speglandi í augum
fegurð,
einfaldrar rúðu.
Frostrós
með kalda
bláa skímu

Ilmur
af pönnuköku.




Fri vers av hver
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-29 18:25



Bookmark and Share


  Connie
Vackra reflexer, ögonen är själens spegel. Ditt språk ser också mycket vackert ut!
2015-01-22

  Lena Själsöga Keijser

vackert


vackert
2013-01-08

  peter markurth
snyggt
2012-12-29

  Aftonvännen
god morgon
2012-12-29

  Casbah* VIP
vackert och mättande i samma anda
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

hver