Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktsfull, försöker formulera



jag vet att du inte vill
inte kan

vet att det inte går
det funkar inte så bra

för dig och mig

jag vågar säga detta nu
någonstans för att göra det verkligt

att kunna se

förstå



kärlek kanske är så
att det inte bryr sig egentligen, om

saker utanför vårt hjärterum

utan är mer i

ett universum

som verkar ogripbart
lever där

som en annorlunda figur
något ofattbart

ostyrbart

något som inte vill
utan är









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-30 10:29



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Kärleken i jordisk form
måste kanske vänta denna gång...
Gillar texten!
2012-12-30

    ej medlem längre
Så är det nog Lena! bra skrivet!
2012-12-30

  Lars Hedlin
Mycket bra..gillar!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP