Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär



jag vet ingenting om sånt här
bättre du säger hur det är

kanske det du gör
kanske är det så som jag inte förstår
för jag har aldrig upplevt det här
förut

men det har du











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-30 12:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ny i tanken inför en käsnla
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP