Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötets ljus



längtans vibration
mellan hud som snuddar hud,
i virvlar genom mjuka moln

kärlekens strömmar
ur varma handflators smek,
rakt igenom varje cell

hur nära kommer vi inte ljuset
i mötet med den älskade,
i stunder då kärleken upptar allt






Fri vers av Pica pica
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-02-18 11:50



Bookmark and Share


    Margaretha
Mötets ljus- härligt. En annorlunda liknelse, men underbart mjuk och fin! Kan ej missförstås;)
Mvh Margaretha
2006-03-14

  noname_realmind
Verkligen "ett mötets ljus"!
Jag njöt av den fullt ut... ((:

Varm, enkel och med full närvaro.
2006-02-20

    Mejja
Vackert skriven! Tycker allra bäst om "rakt igenom varje cell" - ja just så nära. I kärleksströmmar.
2006-02-18

  DanSan
Underbart vacker beskrivning av denna sköna handling
mellan två som förenas, Ja vackert!
Kul med pica pica ( skata på latin) hehehe
MVH Dan Cederholm
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica