Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrevs i Fuengirola där jag satt på en balkong sex våningar upp.


... och här sitter jag och ser på

Nymånen växer mot fullmånen till
och här sitter jag och ser på.
Män'skan kan göra vad fanken hon vill
men månen rår hon ej på.

Molntussar vindas åt alla de håll
och här sitter jag och ser på.
Män'skan kan tro att hon har kontroll
men vindarna rår hon ej på.

Stjärnorna kallar på framtida steg
och här sitter jag och ser på.
Män'skan kan tro att hon är strateg
men stjärnorna rår hon ej på.

Människans strävan är att vara perfekt
men det har hon ingenting för.
För livets vilja har ingen defekt.
Det är därför vi människor dör.




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-31 10:16



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Älskar den! En text att bära med sig i allt man gör.
2013-01-24

  Eva Langrath VIP
Snygg uppbyggnad av texten om människans litenhet inför den oundvikliga döden.
2012-12-31

  Lavinia Röd
Snyggt!
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP