Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagabondens önskan

det dansar några buskar vid ängens mitt
bredvid dom idkar ungdomar älgskog och dryck
jag sitter under ett träd och ser
hur denna dag i grönska ärligt ler
bakom mig svalkar en klarblå sjö
i den valsar vågor som mot stranden ska dö
det är ingenting att vara nedstämd för
då fåglarna ovanför oss ser allt vi gör
det här är en tavla jag vill ha
men att måla den skulle ta ett tag
jag kan inte teckna så man förstår
hur gott alla dessa ting på ängen mår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 298 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-12-31 11:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint målat
2013-01-05

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
till en fin tavla för mig som läser
2013-01-01

  Destino
Fint beskrivning...Gott Nytt År!
2012-12-31

  Lynx63 VIP
GILLAR DITT SÄTT ATT VÄVA ORD
GOTT NYTT 2013 ÖNSKAR JAG DIG
2012-12-31

  Eva Langrath VIP
Så blev det i stället en tavla av ord som målar en vacker sommarbild
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling