Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isvinter

Livets tallar

täckta av snö

under barken

sover vindens strö

 

Vad gör den under barken

vad letar under snöslöjan

gömma sig vill ej

kom värme

smält snö

ge tö




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-31 11:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots tö så ligger mycket is kvar...
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP