Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristallen den fina

en iskristall på kinden

blockader av det förgångna livet

jag vill inte minnas gårdagen

inte än

 

när allt blir genomskinligt

är jag i allt

i kristaller




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-31 13:12



Bookmark and Share


    maija tuori


Så himla bra !!!!
2013-01-08

  bittemi VIP
Jättefin!!
2012-12-31

  SatansSon VIP
Det var en tjusig dikt.
2012-12-31

  M M Mannheim VIP
Fint skaldat! Du får ihop saker så fint!

2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP