Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte mycket







Han stod oftast utanför
med en rostig yxa över axeln
han ville alltid in
men visste aldrig varför

kanske för att bli visad på dörren
den han redan slagit sönder
utan att egentligen vilja
nånting.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-31 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smart liten sak denna din dikt
med en ton av,, ... ---__
Mmm, tycker om..
2012-12-31

    ej medlem längre
/eller kanske mannen från
Radiotjänst ang
TV-licensen?/
2012-12-31

    ej medlem längre
Tomten?
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP