Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~låtom oss bygga en fasad~

Låtom oss bygga en fasad
Där det glittrar av glädje kavalkad

Ty året som var var det bästa som allt
Vi glömmo de dagar de måhända var kallt

Putsa och feja
Sol och dagsmeja
inget råda mot dett falska hyckleri

Eller så är det så ja
Att människor har ett mer lyckat liv

Likt ett litet ledset troll
Jag hoppas att ett bättre år är på väg
Mot mitt håll

Fasaden lyser med sin frånvaro
Ett lyckat liv ej mitt är i min tillvaro

Jag vägrar glittra och luras och hålla på
Att vara lite sur och bitter
Kanske leder till ett ärligare känsloglitter




/Gott Nytt År:-)




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-31 16:17



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat vännen, gott nytt år kram, Lasseman,
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~