Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en litterär lek för två




Hon satte sin tunga
jag avslutade min bok
hon lade en hand på mitt knä
jag tog fram en annan
hon la den andra handen mellan mina ben
jag började nu läsa högt
hon lekte hund
jag läste om patafysiken
hon klädde av sin kjol
jag sa att det här är bra
hon sa hon nästan glömt hur man gör
jag repeterade kapitlet om verkligheten
hon sa hon tyckte om det
jag övergick då till fantasmernas underbara värld
hon sa att nu var hon naken
jag undersökte saken och konstaterade faktum
hon frågade varför jag slutade läsa
när vi nu hittat rim och reson
vi har ett helt bibliotek




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-31 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP