Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heder och tack

 

Hon är krokig i ryggen

men rak i sättet

Hennes blick är skärpt

rösten klar

Stegen är korta

axlarna  smala

 

Hon blir glad när jag kommer

hejar och ler

vi skämtar

vi  träffas

ingen sorg

vi bär

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-01 00:41



Bookmark and Share


    maija tuori

Liikuttavan puhutteleva texti :)


2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Man blir glad av dina ord...
2013-01-01

  M M Mannheim VIP
Vilket underbart möte du beskriver. Härligt när någon ser en av dem som byggt vårt trygga Norden. De som är värd all vår beundran och kärlek.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP