Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bättre

Detta nya år blir inte som de andra

Nu är jag äldre och förståndigare




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-01 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
önskar jag hade mod att ens tänka tanken.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP