Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drick


din droppe

 

Jag glämtade försiktigt dörren

tittade till gårdagen

Det luktade likadant som förr

han var kvar

svagare i hjärtat

piggare i själen

 

Vi drack kaffe

han pratade, skröt

Jag lyssnade

Gårdagens krav

når mig inte

Dimman har redan lättat

 

Kram

 

"Kardemumma"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-01 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP