Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv



Du ger

du svåra
smärta

mörkaste sorg

Du ger

mig

perspektiv


på det liv

jag så älskar






Fri vers av sommarmoln
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-01 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkristat
med just
erfarenhetens
kraft
2013-01-12

    ej medlem längre
Gripande
2013-01-11

  Lars Hedlin
JA mycket stark
2013-01-02

  Mow Dean VIP
jag ser styrkan bakom orden.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln