Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig så






Jag saknar dina konturer
i solnedgången

Jag saknar dina ljud
dofter

dina styrkor
svagheter



Jag längtar så
efter din charm

höga berg
djupa hav



och myllrande

liv

Din ljuva sälta
sprakande färger

Jag räknar dagar
tills jag åter

får se och uppleva
dig




mitt älskade

Ellada




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 587 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-01 19:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Poetiskt vackert skrivet! Tack!
2013-02-22

  gemini88
fint, precis sådär kan man ju känna om något eller någon man saknar... färgskimrande och vackert.
2013-02-08

    ej medlem längre
Vilken hyllning till Ellada - som ler och lockar åter!
2013-01-12

  Engel
Gripande och välkomponerat.
??????.
2013-01-07

  Chawa VIP
En sån kärleksförklaring! Mycket fint skrivet!
2013-01-02

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet!
2013-01-02

    dreamoflife
"Jag saknar dina konturer i solnedgången". Bra!
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln